Профил

kolaz_geokontrol

 

Геоконтрол ДООЕЛ Струмица е компанија основана во 2010 година од домашен приватен капитал. Основна дејност на компанијата е градежништво, геотехника, проектирање и лабораториски испитувања.

Релативно млада компанија на македонскиот пазар со богата архива од успешно реализирани проекти од областа на консултантски услуги, менаџирање, контрола на квалитет, лабораториски испитувања, ентериерни решенија изработени на барање на нашите клиенти.

Компанијата располага со сопствена софистицирана лабораторија, висококвалификуван тим од инженери, архитекти и еколози кои се секогаш се подготвени да одговорат на барањата на клиентите.

Ве покануваме да ја проследите нашата веб страна и да се запознаете со нашата успешна приказна.